CERAMAH PEJUANG ISLAM TERDAHULU & MOTIVASI DIRI

PENCERAMAH   : USTAZ HJ MOHAMMAD BIN HJ ISMAIL

MEDIUM              : GOOGLE MEET

Objektif Program:

1.       Untuk meningkatkan kesedaran pelajar terhadap pejuang-pejuang Islam terdahulu

2.       Memberi pendedahan dan penerangan yang sebenar tentang kepentingan memperjuangkan agama Islam kepada umat Islam

3.       Mendedahkan dan membuka minda umat Islam betapa pentingnya mengingati pejuang-pejuang terdahulu

Seramai 28 orang telah terlibat mengendalikan program ini yang merupakan salah satu keperluan bagi Kursus Pengurusan Masjid (MPU2422). Projek ini secara tidak langsung dapat melahirkan anak muda yang mampu menguruskan program berkaitan dengan ilmu pengetahuan serta kemahiran insaniah lain seperti kemahiran keusahawanan, kemahiran kepimpinan dan pengurusan professional bagi memenuhi keperluan semasa.

This_WeekThis_Week1924